Over Buloo

APERITIEFJE? GRAAG! EN DAN GAAT HET VAAK ALS VOLGT: WIE GEEN ALCOHOL DRINKT, MOET GENOEGEN NEMEN MET VERSGEPERST FRUITSAP  – DAAR IS OP ZICH NIETS MIS MEE, MAAR ECHT FEESTELIJK IS HET NIET, TOCH?

Buloo is een elegant parelend aperitief met de allures van champagne, maar dan zonder alcohol. Fris en fruitig. Smaakvol in het glas, stijlvol in de hand. Ook voor wie geen alcohol drinkt, viert met een glas Buloo echt feest.

Buloo heeft genoeg diepgang om zich staande te houden tussen alcoholische aperitieven en is exclusief genoeg om zich te onderscheiden van andere alcoholvrije alternatieven.

Met Buloo klink je op je gezondheid. Buloo is een natuurlijk aperitief met pure ingrediënten: een verrassend verfrissende combinatie van kombucha, rooibos, citroen, kers en kruiden.

Buloo bevat geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige smaakstoffen. Toch zit het aperitief vol smaak. Buloo krijgt zijn unieke smaak tijdens een natuurlijk fermentatieproces: fruitig, met kruidige toetsen en subtiele zure, bittere en zoete accenten. Lekker. En nog gezond ook.

Serveer Buloo koel in een champagneglas, geniet van je ‘unguilty sparkling pleasure’ en drink vooral niet met mate.

Buloo alcoholvrij
Méus Trading

Impuls 20
1446 WX Purmerend
info@buloo.nl

Scroll to top